logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2024 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

O nama

Centar za promociju i edukaciju u osiguranju osnovan je od strane lica različitih profesija, koji su se okupili oko zajedničke ideje, želje da obezbeđenjem pravih informacije ukažu na značaj osiguranja i da unapređenjem odnosa i uzajamne komunikacije korisnika i davaoca usluga osiguranja, doprinesu razvoju javne svesti o neophodnosti osiguranja.

Na opšte zadovoljstvo, naše ideje u kratkom roku prihvaćene su od strane svih učesnika na tržištu osiguranja, osiguravača i korisnika osiguranja, što je još jedna potvrda značaja osiguranja za celo društvo.

CEPEOS – dobrovoljno, neprofitno i nezavisno udruženje.

Naši web portali

Naša misija

Misija udruženja CEPEOS je da neformalnom edukacijom i promocijom značaja osiguranja, doprinesemo razvoju javne svesti o neophodnosti osiguranja.

Vizija udruženja CEPEOS je da omogućimo svojim članovima i drugim zainteresovanim licima da budu korisni članovi društvene zajednice, koji će promovisanjem značaja osiguranja radite nešto korisno za svoje neposredno okruženje i sebe lično.

Naše vrednosti

Razvoj – omogućiti svojim članovima i drugim zainteresovanim licima da se edukuju, da razvijaju svest o značaju osiguranja i razmenjuju iskustvo.

Neutralnost – naše Udruženje je nezavisna organizacija osnovana sa ciljem da pruži kvalitetne i korisne informacije o osiguranju i sa ciljem da doprinese unapređenju odnosa i uzajamne komunikacije korisnika i davaoca usluga osiguranja, bez uticaja na izbor korisnika po pitanju konkretnih ponuda i izbor davaoca usluga osiguranja.

Tolerancija – udruženje ne deli ljude ni prema kojim kriterijumima. Ne podržavamo nasilje, mržnju ili bilo kakvo ugrožavanje nečijeg integriteta.

Kvalitet – sve što radimo, radimo najbolje što možemo i pružamo prave informacije.

Da bismo što uspešnije širili naše ideje, dragocena iskustva i gradili sigurniju budućnost, svaka podrška i pomoć su nam dobrodošli. Za sve one koji žele da postanu deo uspešnog tima, za one koji žele da saznaju mnogo toga korisnog i zanimljivog, za sve one koji žele sigurnu budućnost… Dobro došli!

Naš stručni tim

Akademik prof. dr Wolfgang Rohrbach

Volfgang Rorbah | Počasni član udruženja CEPEOS | Centar za Osiguranje

Nenad Srećković dipl.ecc.

Menadžer osiguranja | Osnivač udruženja CEPEOS | Centar za Osiguranje

Marija Lalević dipl. pravnik

Advokat | Pravni zastupnik | Centar za Osiguranje

Foto galerija

Info Centar Osiguranja

Centar za Osiguranje u medijima

Misija koja je pred nama biće uspešnija, ukoliko nam se i Vi pridružite

Postanite član