logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2024 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

Novo! Osiguranje.co.rs je stiglo!

SRBIJA • Svetsko iskustvo osiguranja konačno u Srbiji.

Nedavno je na tržištu osiguranja lansiran novi sajt Osiguranje.co.rs sa namerom da osiguranicima pruži maksimalan komfor prilikom odabira adekvatne polise osiguranja.

Sama vizija Osiguranje.co.rs odnosi se na personalizaciju usluga u osiguranju. Nakon samo par klikova i popunjavanja osnovnih podataka, pristupa se aktivnom pronalaženju najpovoljnije i najbolje ponude osiguranja.

Brza, pouzdana, bezbedna i besplatna usluga realizuje se preko ličnh savetnika za osiguranje i stručnog tima sajta Osiguranje.co.rs čija je pažnja usmerena na zadovoljstvo klijenata.

Između ostalog, kupovinom polise osiguranja putem našeg sajta u prilici smo da vam obezbedimo niz pogodnosti i popusta kod naših partnera, a za sve klijente smo namenili i vredne poklone.

Npr. uz polisu životnog osiguranja dobijate gratis putno zdravsteno osiguranje u trajanju od godinu dana. A za novo kasko osiguranje Vam sleduje gratis kartica pomoći na putu – kaže jedan od osnivača Online servisa Osiguranje.co.rs, Nenad Srećković, direktor Društva za posredovanje u osiguranju TARA Partner doo Beograd.

osiguranje.co.rs

Po ugledu na svetske brokere u osiguranju, TARA Partner u saradnji sa Osiguranje co.rs obezbeđuje nezavisnu i stručnu pomoć prilikom nastanka štetnog događaja.

Osiguranici su u mogućnosti da u najkraćem roku pribave ponude svih osiguravajućih kuća za vrstu osiguranja za koje su zainteresovani. Ono što je bitno naglasiti jeste da je Osiguranje.co.rs uspostavilo saradnju sa svim relevantnim osiguranjima u Srbiji.

Zaključenje samih ugovora u osiguranju i sama komunikacija, odvijaće se elektronskim putem i bez odlaska u osiguravajuće društvo, ukoliko to klijenti insistiraju.

Pored toga, na sajtu je moguće pronaći i niz korisnih saveta i informacija prevenstveno iz sveta osiguranja kao i iz ostalih životnih oblasti.

Online servis Osiguranje.co.rs realizuje se u saradnji sa društvom za posredovanje u osiguranju TARA Partner i CORIS grupacijom koja zauzima lidersku poziciju u Srbiji i regionu pružajući asistentske usluge u nepredviđenim situacijama.