Počnite planirati

Naša misija


logo-cepeosMISIJA našeg Udruženja je da, neformalnom edukacijom i promocijom značaja osiguranja, doprinesemo razvoju javne svesti o neophodnosti osiguranja.

 

VIZIJA našeg Udruženja je da omogućimo svojim članovima i drugim zainteresovanim licima da budu korisni članovi društvene zajednice, koji će promovisanjem značaja osiguranja radite nešto korisno za svoje neposredno okruženje i sebe lično.

 

NAŠE VREDNOSTI:

 

RAZVOJ–omogućiti svojim članovima i drugim zainteresovanim licima da se edukuju, da razvijaju svest o značaju osiguranja i razmenjuju iskustvo.

 

NEUTRALNOST – naše Udruženje je nezavisna organizacija osnovana sa ciljem da pruži kvalitetne i korisne informacije o osiguranju i sa ciljem da doprinese unapređenju odnosa i uzajamne komunikacije korisnika i davaoca usluga osiguranja, bez uticaja na izbor korisnika po pitanju konkretnih ponuda i izbor davaoca usluga osiguranja.

 

TOLERANCIJA – naše Udruženje ne deli ljude ni prema kojim kriterijumima. Ne podržavamo nasilje, mržnju ili bilo kakvo ugrožavanje nečijeg integriteta.

 

KVALITET – sve što radimo, radimo najbolje što možemo i pružamo prave informacije.

 

Misija koja je pred nama biće uspešnija, ukoliko nam se i Vi pridružite…      Saznajte više...  

 

POSETITE naše WEB portale: