logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

Osigurana poljoprivreda: odgovorna proizvodnja i očekivani rezultati

ZLATIBOR • Triglav osiguranje Beograd u korak sa najnovijim dostignuća na 53. Savetovanju agronoma i poljoprivrednika na Zlatiboru.

triglav-osiguranje-srbija-800x545

Osiguranje u poljoprivredi ima izuzetan strateški značaj.

Kompanija Triglav osiguranja Beograd predstavila je ponudu osiguranja u poljoprivredi učesnicima i posetiocima 53. Savetovanja agronoma i poljoprivrednika na Zlatiboru koje organizuje Institut za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada. Četvrti put Triglav osiguranje učestvuje na ovim susretima gde se iz godine u godinu broj učesnika povećava, a poljoprivrednici i poljoprivredni proizvođači prepoznaju značaj osiguranja svojih imanja, useva i proizvodnje. Ove godine biće predstavljena najnovija dostignuća u oplemenjivanju i tehnologiji gajenja ratarskih i povrtarskih biljaka. Triglav osiguranje nastoji da bude na raspolaganju svima koji vide prednosti osiguranja, zbog čega će tokom trajanja ovog skupa stručnjaci iz kompanije pružati sve neophodne informacije posetiocima.

Osiguranje u poljoprivredi ima izuzetan strateški značaj za Triglav osiguranje, zbog čega se kontinuirano radi na razvoju ovog segmenta, poručio je predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja Beograd, gospodin Dragan Marković: „Iz godine u godinu razvijamo ovaj strateški segment našeg poslovanja i dokazujemo činjenicu da je Triglav osiguranje uz sve predstavnike agro lanca bez obzira na okolnosti, a to vidimo jer nam klijenti daju svoje poverenje u svakoj novoj sezoni. Prošlogodišnji vremenski uslovi su bili više nego izazovni za sve poljoprivredne proizvođače. Društvo je svima koji su prijavili štete na svojim usevima obezbedilo isplatu u najkraćem roku. Veliko je zadovoljstvo dobiti priliku za predstavljanje naše ponude na ovakvom eminentnom Savetovanju, saslušati potrebe klijenata i pripremiti proizvode i usluge koje im najbolje odgovaraju.“

Poljoprivredna proizvodnja u 2018. zabeležila je visok rast koji je nakon sušne 2017. godine 16,3 odsto. Ovaj segment je izuzetno važan za učešće BDP-a, ali i za izvoz. Prema podacima Srbija raspolaže sa više od 4 miliona hektara poljopivrednog zemljišta i 1,1 milion grla krupne i oko 22 miliona sitne stoke. Triglav osiguranje sarađuje i sa biljnom proizvodnjom i u ponudi ima standardne proizvode namenjene osiguranju useva, plodova, životinja i poseban paket Triglav Max za osiguranje životinja i specifičan proizvod za proizvođače mleka koji ih obezbeđuje od pada proizvodnje.

Savetovanje agronoma i poljoprivrednika traje do 31. januara i okupiće više stotina agronoma, proizvođača, profesora poljoprivrede, predstavnike nadležnih institucija, organizatore proizvodnje, prerade i prometa, brojne medije i mnoge druge. Svi zainteresovani posetioci i poljoprivrednici dobiće neophodne informacije o osiguranju životinja, useva i plodova, kao i o osiguranju u slučaju pada proizvodnje mleka, načinu zaključivanja, uslovima i pogodnostima osiguranja na štandovima Triglav osiguranja u holu hotela Palisad i kongresnom centru „Srbija“.

Tagovi: #osiguranje   #triglav