logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

WIENER Städtische osiguranje za bezbrižno putovanje!

SRBIJA •  U susret letnjoj sezoni godišnjih odmora i putovanja, kompanija Wiener Städtische osiguranje svojim klijentima je omogućila da po povoljnijim uslovima dođu do putnog osiguranja.

Do bezbrižnog putovanja i putnog osiguranja, klijentima su dostupni popusti  koje mogu ostvariti i iz udobnosti svojih domova.

 U zavisnosti od perioda kupovine polise, klijentima su omogućeni sledeći popusti:
  •     •  5% od 10.06. do 15.07.2016.
  •     •  7% od 16.07. do 31.08.2016.
  •     •  10% od 01.09. do 30.09.2016.
Ova polisa putnog osiguranja može se kupiti u 40 gradova širom Srbije u kojima Wiener Städtische posluje, kao i u preko 100 partnerskih turističkih agencija kompanije ili u partnerskim bankama. wiener-putno-osiguranje-2016

Za klijente koji vole da kupuju  iz svoje fotelje, Wiener Städtische je omogućilo kupovinu polise i putem interneta. Na kompanijskom Webshop-u, koji se nalazi na internet adresi webshop.wiener.co.rs, klijenti mogu obezbediti sebi zaštitu u slučaju neželjenih dešavanja u inostranstvu. Ukoliko je klijent krenuo na put, svoju polisu može obezbediti i kupovinom putem „pametnog telefona“. Važno je samo da se osiguranje ugovori pre napuštanja granica Srbije. U tom slučaju plaćanje se vrši karticom. Nakon što se uplata registruje u sistemu, klijent dobija potvrdu o ugovorenom osiguranju na imejl u roku od nekoliko sati. Ukoliko se desi nesrećni slučaj ili bolest, dovoljno je da klijent obavesti asistentsku kuću i navede broj sa polise osiguranja.

 WIENER Städtische osiguranje za bezbrižno putovanje!

„Troškovi medicinske, putne i pravne asistencije su veoma visoki u inostranstvu, tako da kupovinom naše polise putnog osiguranja obezbeđujete sebi da u slučaju bolesti ili nesrećnog slučaja navedene troškove platimo mi, umesto Vas. Naša polisa traje koliko i Vaša viza i osigurava Vas tokom trajanja putovanja i boravka u inostranstvu. U slučaju da Vaš zahtev za vizu bude odbijen, imate pravo na 100% povraćaja premije osiguranja. Ono što takođe karakteriše naše putno osiguranje je efikasna isplata šteta i brza reakcija u slučaju nastanka neželjene situacije, a na tržištu se izdvajamo i po tome što prilikom utvrđivanja štete izlazimo u susret klijentima, u njihovu korist,“ izjavila je Katarina Krstajić, Korporativni PR menadžer ove kompanije.

„Polisa Wiener Städtische putnog osiguranja omogućiće Vam da putujete bezbrižno 24h, na svim kontinentima. Dovoljno je da spakujete u kofer naše putno osiguranje i možete da putujete sigurno.“

VESTI iz osiguranja   |  Budite u toku…