logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

BiH: Novi regionalni centar Wiener osiguranja

BIH • U skladu sa strategijom i planovima Wiener osiguranja za širenje i optimizaciju poslovne mreže, unapređenje prodaje i što veće zadovoljstvo klijenata, Regionalni centar Zenica osnažen je novim menadžmentom i preseljen na novu lokaciju.

 Wienerov novi regionalni centar u Zenici

Nerma Saračević, novoimenovana direktorka Regionalnog centra Zenica, poseduje bogato radno iskustvo i obavljala je veći broj rukovodećih funkcija u bankarskom i sektoru osiguranja dugi niz godina. Regionalni centar Zenica odnedavno se nalazi i na novoj lokaciji u sklopu modernog poslovnog prostora u RK Bosna, koji je dostupniji klijentima i opremljen u skladu s najmodernijim standardima poslovanja, na adresi Trg Alije Izetbegovića 73.

Tržište Zeničko-dobojskog kantona ima velik potencijal i za Wiener osiguranje predstavlja jedno od strateških tržišta. Shodno tome i u skladu s našim ambicioznim planovima za širenje i optimizaciju prodajne mreže, Regionalni centar Zenica preseljen je na novu lokaciju, koja je dostupnija klijentima te je opremljena po najmodernijim standardima poslovanja u osiguranju. Na ovaj način želimo postići veće zadovoljstvo naših postojećih i budućih klijenata unapređenjem usluga koje pružamo, jačanjem ponude naših proizvoda osiguranja i poboljšanjem korisničkog iskustva, izjavila je Nerma Saračević, novoimenovana direktorka Regionalnog centra Zenica.

Na novoj adresi klijentima će biti dostupne sve usluge Wiener osiguranja u skladu s najsavremenijim svetskim trendovima iz područja osiguranja od 8 do 16 h svakog radnog dana.

Wiener osiguranje članica je najveće osiguravajuće grupacije u srednjoj i istočnoj Europi – Vienna Insurance Group, koja posluje u 25 zemalja i koja godišnje ostvari oko 10 milijardi eura premijskog prihoda. Wiener osiguranje ima razgranatu mrežu od 8 podružnica, 5 regionalnih centara i preko 50 poslovnica širom zemlje te nastavlja sa širenjem poslovne mreže, zapošljavanjem novih radnika i osvajanjem još većeg tržišnog udela.

Izvor: svijet.osiguranja.hr
VESTI iz osiguranja   |  Budite u toku…