logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

Wiener osiguranje sponzor 23. Sarajevo Film Festivala

BIH • Sarajevo Film Festival i Wiener osiguranje Vienna Insurance Group sklopili saradnju na polju osiguranja i sponzorstva – Wiener postalo Srebreni sponzor 23. Sarajevo Film Festivala.

Wiener osiguranje – partner koji može da pruži najbolju osiguravajuću zaštitu.

Wiener osiguranje, koje spada među vodeće osiguravajuće kuće u BiH i Sarajevo Film Festival, najpoznatiji filmski festival sa naših prostora i jedan od najjačih BiH brendova u svetu, sklopili su saradnju na polju sponzorstva i osiguranja, te je Wiener osiguranje postalo Srebreni sponzor 23. po redu Sarajevo Film Festivala.

wiener-osiguranje-srebreni-sponzor-sarajevo

U Wiener osiguranju, kao članici najveće osiguravajuće grupacije u Centralnoj i Istočnoj Evropi – Vienna Insurance Group, imamo znatno razvijenu svest za društveno odgovorne aktivnosti i veoma podržavamo kulturu, sport, razne projekte namenjene kao pomoć socijalno ugroženim društvenim grupama i sl, te smo u dosadašnjem radu izdvojili značajna sredstva u ovakve svrhe. Izuzetna nam je čast i posebno nam je drago da smo po prvi put uspostavili saradnju na polju sponzorstva i osiguranja sa najvećim filmskim festivalom sa naših prostora, koji je ujedno i jedan od naših najprepoznatljivijih brendova u svetu – Sarajevo Film Festivalom! Bogato iskustvo, ali i organizacija i logistika, stoje iza ovako velikog festivala koji se održava po 23. put, te je za te svrhe bio potreban i partner koji može da pruži najbolju osiguravajuću zaštitu za svu opremu, prostore, učesnike i posetioce ovako velikog događaja. Wiener osiguranje je upravo najviše poznato po osiguranju velikih kompanija i njihovog poslovanja, te smo se rado odazvali pozivu da osiguramo organizaciju najvećeg filmskog festivala, a ujedno i da postanemo i zvanični sponzor SFF. Wiener osiguranje ima ozbiljne planove za BiH, bežimo jak trend rasta premije iz godine u godinu te nam je ova manifestacija u glavnom gradu BiH jako bitna za što jače i bolje pozicioniranje na tržištu BiH. Putem saradnje sa ovakvim jednim svetski poznatim i priznatim festivalom, apsolutno smo uvereni da ćemo još brže ostvariti naše prodajne ciljeve i u pravom svetlu se prikazati svim gostima, takmičarima, učesnicima i posetiocima Sarajevo Film Festivala, ali i široj javnosti koja pažljivo prati SFF, izjavio je Srđan Šuput, generalni direktor Wiener osiguranja VIG.

Wiener osiguranje VIG u svojoj ponudi ima najbolje proizvode osiguranja namenjene fizičkim i pravnim licima, a koji su kreirani prema međunarodnim standardima u osiguranju. Wiener osiguranje VIG specijalizovano je za osiguranje imovine i života, ima preko 50.000 klijenata koje opslužuje u razvijenoj prodajnoj mreži od preko 50 poslovnica u svim većim gradovima BiH. Kao članica najveće osiguravajuće grupacije u Centralnoj i Istočnoj Evropi – Vienna Insurance Group, ima omogućen pristup najboljem iskustvu i praksi iz oblasti osiguranja, koje prenosi na domaže tržište i klijente.

VESTI iz osiguranja   |  Budite u toku…