logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

Wiener Städtische osiguranje – Život bez Brige

BEOGRAD • Pod sloganom „Dok drugi brinu, ja radim ono što volim“, kompanija Wiener Städtische osiguranje pokreće kampanju posvećenu podizanju svesti građana Srbije o značaju i prednostima životnog osiguranja.

Kampanja će, pored marketinških aktivnosti, obuhvatiti i niz društveno odgovornih, zabavnih i edukativnih sadržaja prilagođenih različitim segmentima stanovništva.

Životno osiguranje, prema podacima Narodne banke Srbije, ima tek svaki deseti stanovnik naše zemlje, što je ispod proseka za region, a neuporedivo manje nego u razvijenijim zemljama, gde je ono najčešći vid ulaganja i obezbeđivanja materijalne sigurnosti. Jedan od razloga za takvo stanje je i činjenica da stanovništvo Srbije nije informisano o značaju životnog osiguranja i pogodnostima koje im ono pruža u različitim životnim dobima. Zato je kompanija Wiener Städtische osiguranje odlučila da približi našim ljudima sve prednosti tog osiguranja. „Wiener Städtische životno osiguranje, pored finansijske zaštite u slučaju neželjenih događaja, omogućava i dopunski prihod u starosti, kao i pomoć pri rešavanju važnih životnih pitanja – školovanja dece, stambeni kredit, pokretanje sopstvenog biznisa i sl. Takođe, životno osiguranje, pored zaštite od rizika, može biti i isplativa investicija. Ukratko, omogućava nam da deo briga koje budućnost može doneti, prenesemo na osiguravajuću kuću, i da, dok drugi brinu, mi radimo ono što volimo“, kaže Korporativni PR menadžer te kompanije Katarina Krstajić. Prateći situaciju u zemlji, Wiener Städtische osiguranje kontinuirano obogaćuje svoju ponudu, pa je tako kreiran i novi proizvod osiguranja – Best Doctors plus. Ono korisnicima i njihovim najbližima omogućava zdravstveno osiguranje, za lečenje najtežih oboljenja u najboljim svetskim bolnicama, kod vrhunskih lekara. Za mesečnu premiju već od 14 evra, dobija se garantovano pokriće putnih troškova, smešaja i lečenja, do iznosa od 1.000.000 evra godišnje, a maksimalno do 2.000.000 evra tokom trajanja osiguranja. Pored uvođenja novih proizvoda, a u cilju povećanja zadovoljstva svojih klijenata, kompanija je pokrenula program Wiener Klub. Sva fizička lica koja odluče da ugovore životno osiguranje, ili osiguranje neživota (kasko osiguranje, osiguranje imovine), uz ispunjavanje određenih uslova, postaju članovi ovog kluba. To otvara niz mogućnosti da uz jednu polisu osiguranja dobiju poklon osiguranje u skladu sa uslovima koje su ispunili i karticu koja im omogućava mnoštvo pogodnosti kao što su: 10% popusta na neke proizvode neživota, kao i popuste kod široke mreže poslovnih partnera širom Srbije (zdravstvene i hotelske ustanove, sportsko-rekreativni centri, restorani, prodavnice igračaka, auto-opreme…) Wiener Städtische osiguranje posluje u oko 40 gradova širom Srbije i, sa više od 1200 zaposlenih, korisnicima već 13 godina pruža besprekornu uslugu. Kompanija je član Vienna Insurance Group (VIG), vodeće austrijske osiguravajuće grupacije u centralnoj i istočnoj Evropi koja neprekidno beleži rast i već godinama ima najbolji rejting od svih društava na ATX indeksu. Oslanjajući se na tradiciju ove osiguravajuće kuće, koja traje već 190 godina, Wiener Städtische osiguranje obezbeđuje pouzdanost i sigurnost za gotovo 150.000 zadovoljnih klijenata u Srbiji.