logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

Dunav osiguranju nagrada – Zlatno osiguranje

BEOGRAD • Vodeći evropski časopis u oblasti auto-industrije Auto Bild u hotelu „Falkenštajner“ 24.09.2015.godine, pred brojnim zvanicama iz sveta biznisa i medija, dodelio prestižne nagrade „Zlatni auto“  i „Zlatno osiguranje“ za 2015. godinu.

Reč je o izboru za najbolje automobile godine i najbolje kompanije iz oblasti osiguranja i proizvodnje naftnih derivata, kao i one koje su se istakle na polju društvene odgovornosti kad je u pitanju bezbednost u saobraćaju.

Prestižna nagrada „Zlatno osiguranje“ za poseban doprinos osiguranju automobila u 2015. pripala je „Dunav osiguranju“, najvećoj nacionalnoj osiguravajućoj kući. Nagradu je Jugoslavi Smiljković Stojanović, PR-u Kompanije, uručila Jelena Milošević, direktor za magazine u kompaniji „Ringijer Aksel Špringer“, koja izdaje časopis Auto Bild Srbija i Crna Gora.

– Brojne aktivnosti tokom 2015. godine koje smo zamislili i ostvarili kad je posredi osiguranje automobila – a to su specijalne sajamske akcije, popusti, pogodnosti, komunikacija visokog kvaliteta sa osiguranicima, i pre svega valjanost usluga – prepoznali su ljudi iz Auto Bilda. Svojevrsno priznanje ukazali su nam i osiguranici opredeljujući se za polise „Dunava“ za osiguranje svojih automobila. Samo u prvih osam meseci ove godine poverenje nam je ukazalo više od 620.000 vlasnika motornih vozila. Nagrada „Zlatno osiguranje“ nam imponuje, ali nas i obavezuje da u periodu pred nama budemo još bolji i da postavljamo još više ciljeve – izjavila je Jugoslava Smiljković Stojanović.

Najbolji srpski automobilista Miloš Pavlović, fabrički vozač „Lamborginija“, objavio je prilikom proglašenja laureata da su posetioci portala blic.rs, čitaoci magazina Auto Bild i članovi stručnog žirija najviše poena, a time i nagradu „Zlatni auto“, dodelili novitetu nemačkog proizvođača „Korsi“, koji je, ujedno, pobedio i u kategoriji malih gradskih automobila.