logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

DDOR NOVI SAD dobitnik društvenog priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“

SRBIJA • Po oceni stručnog žirija za dodelu ovog prestižnog priznanja, DDOR NOVI SAD je u 2015. godini najbolji u Južnobačkom okrugu u kategoriji osiguranja.

Ovo priznanje, već 15 godina, u čast istaknutog preduzetnika i filantropa iz 19. veka Miše Anastasijevića, zajednički dodeljuju „Medija invent“ iz Novog Sada, Univerzitet u Novom Sadu i Privredna komora Srbije. 


Nagrada se dodeljuje u nekoliko kategorija, među kojima su: za najboljeg preduzetnika, najbolje preduzeće, najboljeg menadžera, angažovano informisanje, kvalitet usluga, ali i za duhovnost. Prilikom odlučivanja o dodeli priznanja stručni žiri vrednuje poslovnost, tržišnu poziciju, kooperativnost, društvenu ulogu i odgovornost, etičku poslovanja. Prema rečima predsednika žirija Prof. Dr Radovana Pejanovića, predsednika stručnog žirija, veoma je bitno da budu nagrađeni oni, koji u vremenu surovog kapitalizma grade novi svet zasnovan, pre svega, na etici. Svi dobitnici su vođe promovisanja pozitivnog i progresivnog. Ove godine nagrađeno je 25 najuspešnijih preduzetnika, institucija i pojedinaca. Događaj je deo projekta „Put ka vrhu“, čija je kruna knjiga u kojoj su predstavljeni svi dobitnici ovog priznanja, kao predvodnici našeg društva i privrede. Nagrada koju čine plaketa i zlatnik sa likom Kapetana Miše rad je akademskog vajara Ljubiše Mančića.

Izvor: www.ddor.rs