logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

Triglav osiguranje u Srbiji je zvanično osiguranje sajma građevinarstva

BEOGRAD • Triglav osiguranje u Srbiji je zvanična osiguravajuća kuća Međunarodnog sajma građevinarstva koji se po 42. put održava na Beogradskom sajmu.

Tokom pet sajamskih dana posetiocima, ali i izlagačima, biće predstavljene sve usluge iz ponude namenjene kako fizičkim, tako i pravnim licima.


Stručnjaci Triglav osiguranja će u Hali 1a biti na raspolaganju za sva pojašnjenja, a svi zainteresovani će na licu mesta moći da dobiju polisu osiguranja.

Triglav osiguranje u Srbiji je u ekspanziji i u prethodnoj godini je poraslo za gotovo četvrtinu, zbog čega  je i logično da budemo partneri i zvanično osiguranje na sajamskoj manifestaciji koja u samoj svojoj suštini ima razvoj, izgradnju i napredak, rekao je generalni direktor Triglav osiguranja u Srbiji, Dragan Marković i dodao: Na predstojećem Međunarodnom sajmu građevinarstva biće predstavljena naša celokupna ponuda, ali ćemo poseban naglasak, naravno, dati na usluge namenjene klijentima koji dolaze na ovaj sajam, a to su osiguranje objekata u izgradnji i osiguranje objekata u montaži. Uz ove, biće predstavljene i dve relativno nove usluge koje su naišle na izuzetne reakcije na tržištu – osiguranje potraživanja i kolektivno životno osiguranje.

Osiguranje potraživanja je usluga namenjena velikim proizvođačima i distributerima roba i usluga kako bi umanjili rizike poslovanja i omogućili sigurnu u brzu naplatu svojih potraživanja.

Štand Triglav osiguranja tokom trajanja 42. međunarodnog sajma građevinarstva, nalazi se u Hali 1a Beogradskog sajma.

VESTI iz osiguranja   |  Budite u toku…