logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

TRIGLAV: Od sada putno osiguranje na klik!

SRBIJA • Triglav osiguranje ADO Beograd omogućilo je korisnicima kupovinu polise putnog osiguranja i na svojoj web stranici. Sa samo nekoliko klikova, građani mogu da se osiguraju i ostvare popust od 20%.

e.Triglav  |  Klik koji vas osigurava

Putovanje bez obzira koliko se pažljivo planira, može doneti brojne neprijatnosti. Povrede i bolesti su česti neželjeni pratioci poslovnog ili rekreativnog puta, a troškovi medicinskih tretmana u inostranstvu mogu biti izuzetno visoki. Putno osiguranje je obavezan saveznik predstojećih jesenjih i zimskih putovanja. Zato se preporučuje Premium pokriće sa osiguranom sumom od 30.000evra.

Za planirano zimovanje Triglav osiguranje brine i o ljubiteljima skijanja i za njih je obezbeđeno pokriće tokom putovanja van zemlje. Rekreativnim skijašima koji se odluče za put u inostranstvo obezbeđena je kompletna nega u slučaju nezgode ili bolesti koje se dogode tokom putovanja. Zaključivanje online polise putnog zdravstvenog osiguranja moguće je realizovati uz pomoć web portala e.Triglav. Gde god da se korisnik nalazi u zemlji tokom 24 sata, za samo nekoliko minuta može da izvrši uplatu, a svaki kupac dobija polisu email-om i osnovne podatke SMS-om bez potrebe dolaska u filijalu Triglav osiguranja.
VESTI iz osiguranja   |  Budite u toku…

Tagovi: #osiguranje   #triglav