logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

Priznanje za UNIQA osiguranje: Corporate Superbrands

SRBIJA • UNIQA osiguranje, zahvaljujući svom profesionalnom i uspešnom poslovanju, postala je dobitnik značajnog priznanja Corporate Superbrands 2015/2016.

Kao društveno odgovorni član zajednice i jedna od pet najuspešnijih osiguravajućih kuća u Srbiji, UNIQA osiguranje je za 10 godina uspešnog rada u Srbiji, dobila značajno priznanje – Corporate Superbrands 2015/2016.

UNIQA osiguranje  – Corporate Superbrands 2015/2016

Priznanje se dodeljuje sa željom da se skrene pažnja na kompanije, projekte i organizacije koje posebnu pažnju posvećuju odgovornosti prema potrošačima u vezi sa kvalitetom, doslednošću, pouzdanošću i opštim „identitetom“ koji svaki brend označava.

uniqa-osiguranje-superbrand-2016

Branka Đukić iz Tanjuga i Sonja Marić iz UNIQA osiguranja na dodeli nagrada Corporate Superbrands 2015/2016

Ostvarenim priznanjem “Corporate Superbrands 2015/2016” za 10 godina rada u Srbiji, UNIQA, kao snažan i prepoznatljiv brend, još jednom je potvrdila ukazano poverenje od strane korisnika usluga i šire javnosti.

Nastao 1994. godine u Velikoj Britaniji, “Superbrands” predstavlja vodeću svetsku platformu za promociju brendova koja se dodeljuje u više od 80 zemalja širom sveta. Dobijanjem statusa “Superbrands Srbija 2015/6”, kompanije i drugi dobitnici ovog prestižnog priznanja iz Srbije, pridružili su se globalnoj Superbrands porodici.

Decenija kvalitetnog i odgovornog poslovanja koju kompanija UNIQA ima iza sebe, koje podrazumeva poseban odnos prema životnoj sredini, društvu, tržištu, prepoznavanje potreba klijenata, inovativni pristup, poouzdanost, efikasnost, i postizanjem najviših standarda u poslovanju i zabeleženih uspeha, rezultiralo je osvajanjem ova dva značajna priznanja.

VESTI iz osiguranja   |  Budite u toku…