logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

Pozivnica: 1. međunarodna konferencija Osiguranje motornih vozila u Budimpešti

BUDIMPEŠTA • Glavna tema prve Međunarodne konferencije o osiguranju motornih vozila, koju u Budimpešti od 27. do 29. aprila organizuju Institut za osiguranje i časopis Svijet osiguranja, je uticaj novih tehnologija na tržište osiguranja motornih vozila, a razmatraće se i teme kao što su  liberalizacija tržišta AO, obrada podataka, obrada međunarodnih šteta i prevare u osiguranju motornih vozila, ali i mnoge druge koje zaokupljaju europsku i regionalnu osiguravajuću industriju.


Učesnici konferencije iz cele Europe dobiće uvid u dinamiku razvoja pojedinih tržišta Europe te trendove i kretanja premije u pojedinim državama.

budimpešta

Velika trodnevna konferencija okupiće tako predstavnike udruženja, biroa zelene karte i osiguravajućih društava, brokera te tehnoloških i automobilskih firmi iz cele regije i Evrope, koji će imati priliku diskutovati o najvažnijim pitanjima u industriji osiguranja motornih vozila regije i Evrope.

Organizatori su osmislili vrlo sadržajnu konferenciju, s vrhunskim predavačima i panelistima iz Evrope i regiona, podeljenu u četiri modula: Pregled i stanje na tržištima Srednje i Istočne Evrope, Uticaj tehnologije i budućnost osiguranja motornih vozila, Telemetrija i obrada podataka te Obrada međunarodnih šteta i prevare u osiguranju.

Uz radni deo konferencije, učesnike očekuju netvorking, druženje i popratni sadržaji, među kojima je i razgledanje Budimpešte i vožnja brodom po Dunavu.

Iz programa izdvajamo predavanje dr. Tibora S. Patakija, direktora Odeljenja osiguranja motornih vozila u Udruženju nemačkih osiguravača (GDV) koji će izneti interesantna zapažanja sa nemačkog tržišta osiguranja motornih vozila, a njegov kolega Michael Theilmeier iz nemačkog Gen Rea, takođe predstavnik Udruženje nemačkih osiguravača (GDV), govoriće o izboru prikladnih podataka za selekciju rizika.

Više o samoj konferenciji možete videti ovde.

VESTI iz osiguranja   |  Budite u toku…