logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

ON LINE MILENIJUM osiguranje za Vaše putovanje!

SRBIJA •  Milenijum osiguranje u skladu sa savremenom praksom poslovanja, od danas omogućava kupovinu polisa putnog osiguranja i osiguranja pomoći na putu, preko Web Shop-a.

Jednostavnim procesom on line kupovine, Milenijum osiguranje pruža priliku svojim klijentima da putno osiguranje i osiguranje pomoći na putu dobiju za svega nekoliko minuta.

 ON LINE MILENIJUM osiguranje za Vaše putovanje!
Aktiviranjem stranice webshop.milenijum-osiguranje.rs na vašem mobilnom telefonu, tabletu ili računaru u svakom trenutku i na svakom mestu možete zaključiti polisu. Klijenti mogu izabrati neki od ponuđenih paketa, u zavisnosti od  iznosa pokrića i odabrane destinacije. Plaćanje se vrši on line platnim karticama (visa, maestro ili master) bilo koje banke, uz najviše standarde sigurnosti. Potvrda o osiguranju isporučuje se na Vašu e-mail adresu zajedno sa uslovima osiguranja. milenijum-putno-osiguranje-2016 Cenovna pristupačnost, adekvatno osiguravajuće pokriće, asistentska podrška u celom svetu, jednostavan način ugovaranja samog osiguranja i efikasna isplate šteta, samo su neki od razloga koje navode osiguranici kada se odlučuju za ugovaranje polisa Milenijum osiguranja. Webshop u kratkom vremenskom periodu biće proširen na još neke vrsta osiguranja, izjavio je Ljubiša Veljković, član uprave Milenijum osiguranja, izražavajući zadovoljstvo izgrađenim poverenjem i saradnjom sa tradicionalnim korisnicima i partnerima Milenijum osiguranja. milenijum-osiguranje-pomoc-na-putu U skladu sa unapređenjem poslovanja, Milenijum osiguranje je redizajniralo i svoj logo. Ta promena u vizuelnom identitetu, takođe pokazuje novo, savremeno lice Milenijum osiguranja i njegovog poslovanja.
VESTI iz osiguranja   |  Budite u toku…