logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

Nova prodajna kancelarija Milenijum osiguranja

BEOGRAD • Beograđanima je od početka avgusta na raspolaganju nova prodajna kancelarija Milenijum osiguranja u ulici Vojvode Stepe 166

milenijum-osiguranje-vojvode-stepe-beograd-800x545

Otvaranje novog prodajnog mesta u skladu je sa željom kompanije da klijentima i saradnicima bude svuda dostupna.

Kvalitetan prodajni tim i u novom prostoru ostaje posvećen stalnom unapređenju kvaliteta svojih usluga.

Milenijum osiguranje beleži kontinuirani trend rasta premije svih neživotnih osiguranja. Stabilnoj poslovnoj strategiji kompanije, pored pozitivnih rezultata poslovanja, svedoče i ostvarenja planova u domenu širenja prodajne mreže. Nastupajući period je u znaku daljeg jačanja tržišne pozicije i unapređenju kvaliteta usluge. Otvaranje nove prodajne kancelarije na Voždovcu u skladu je sa planom dodatnog jačanja prodajne mreže u mestima u kojima smo već prisutni, kao i daljeg razvoja u oblastima gde smo slabije zastupljeni. Posebno smo ponosni na kvalitetan stručni tim koji će u i ovom prostoru pružati najviši nivo kvaliteta usluge osiguranja postojećim i novim klijentima – izjavio je Predsednik Izvršnog odbora Milenijum osiguranja, Ljubiša Veljković.

Radno vreme prodajne kancelarije na Voždovcu je svakog radnog dana od 8.00 do 19.00, kao i subotom od 9.00 do 14.00 časova. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona +381 (11) 11 452 90 11.

Izvor: mios.rs