logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

Najbolji uslovi KASKO osiguranja za vozače Toyota vozila

SRBIJA • Kompanija Toyota Srbija lansirala je novu uslugu na našem tržištu – Toyota osiguranje u saradnji sa Wiener Stӓdtische osiguranjem.

Od 1. jula, svi vlasnici ovih prestižnih japanskih vozila moći će da po najboljim uslovima na tržištu zaključe Kasko osiguranje vozila u svim ovlašćenim prodajno-servisnim mestima Toyote.

 TOYOTA je odabrala Wiener Stӓdtische osiguranje.

U želji da svojim klijentima omogući da na jednom mestu sebi obezbede vozilo vrhunskog kvaliteta, ali i da ga na najbolji način zaštite od mogućih, neželjenih situacija, kompanija Toyota Srbija d.o.o. uvela je novu uslugu koju je nazvala Toyota osiguranje. Ova usluga će, između ostalog, omogućiti vozačima novo, zamensko vozilo u slučaju totalne štete ili krađe u prvoj godini i do 5 dana zamensko vozilo dok je auto na popravci, maximalan bonus od 50% posle tri godine sa zaštitom od prve štete, kompletno zaključivanje Kasko ugovora, kao i prijavu i procenu moguće štete u Toyota servisu. Pored ovih izuzetnih pogodnosti, kompanija Wiener Stӓdtische osiguranje je obezbedila i posebnu pogodnost – članstvo u Wiener Klubu za sve Toyota vozače koji sklope Kasko osiguranje vozila. Ovo članstvo nudi mnoštvo dodatnih pogodnosti, kao što je na primer i kupovina nekih proizvoda osiguranja ove kompanije po posebnim uslovima.

najbolji-uslovi-kasko-osiguranja-samo-za-vozace-toyota-vozila

„Vernost kupaca brendu Toyota je ono što našu kompaniju, pored ostalog, izdvaja od konkurencije. Kako bismo opravdali ukazano poverenje, mi se konstantno trudimo da svojim kupcima pored pouzdanog i bezbednog vozila obezbedimo i najbolje uslove ostalih usluga koje su vezane za održavanje vozila. Toyota osiguranje, kao posebna usluga uveliko postoji na ostalim razvijenim Toyota tržištima. Smatrali smo da je i tržište Srbije dovoljno „zrelo“ da svojim vernim klijentima može da ponudi ovako nešto. Tako smo sada u prilici da im obezbedimo da po najpovoljnijim uslovima na tržištu kvalitetno zaštite svoje vozilo i obezbede sebi miran san. Uz Toyota osiguranje klijenti će istovremeno uštedeti i svoje vreme, jer smo im omogućili da za svog omiljenog četvorotočkaša obezbede Kasko osiguranje u našim prodajno-servisnim mestima”, rekao je Ediz Husoviž, regionalni direktor postprodaje u ovoj kompaniji.

Svesna da izbor kvalitetne usluge osiguranja i pouzdanog partnera donosi sigurnu i zdravu budućnost, kompanija Toyota Srbija je za svog oficijelnog  partnera na ovom važnom projektu izabrala Wiener Stӓdtische osiguranje, jednog od lidera na našem tržištu osiguranja. Tako je usluga Toyota osiguranje rezultat saradnje između dva vodeća brenda koji su simbol kvaliteta, svako u svom domenu poslovanja.

 „Kao partner na ovom projektu, samo za vlasnike Toyota automobila obezbedili smo najkonkurentnije uslove za zaključivanje Kasko osiguranja. Pored toga, uz Toyota osiguranje oni dobijaju i posebne uslove kod procene šteta kod polovnih Toyota vozila, najbržu isplatu šteta po kojoj je poznata naša kompanija, članstvo u Wiener Klubu sa mnoštvom pogodnosti, kao i poseban Info telefon za kupce Toyota kasko osiguranja  011 2209 805.  Verujemo da ćemo zajedničkim snagama vozačima ovog čuvenog automobilskog brenda pružiti nov, viši kvalitet usluge i dodatno opravdati poverenje koje su mu sa pravom kupci ukazali“, rekao je Goran Pecikoza, direktor Sektora eksternih kanala prodaje iz kompanije Wiener Stӓdtische osiguranje.

VESTI iz osiguranja   |  Budite u toku…