logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

MILENIJUM Osiguranje širom Srbije uvek uz vas!

VRNJAČKA BANJA • Predstavnici Milenijum osiguranja, danas su u Vrnjačkoj Banji, predstonici banjskog turizma Srbije, nakon druženja na otvorenom prostoru u Kraljevu, Čačku, Zemunu, Nišu i drugim mestima, građane informisali o značaju osiguranja i ponudi svoje kompanije, a za najmlađe sugrađane spremili su mali znak pažnje u vidu poklona.

Milenijum osiguranje – širom Srbije uvek uz vas

Savetnici za prodaju Milenijum osiguranja dobili su puno pitanja i bili više nego raspoloženi da pruže odgovore na svako vaše pitanje i da se posvete boljem razumevanju Vaših potreba i zahteva.

???????????????????????????????????????????????

U ponudi MILENIJUM osiguranja, pored svih vrsta osiguranja imovine, osiguranja lica, motornih vozila, putnog osiguranja je i polisa Siguran kvadrat, koja samim imenom ukazuje na značaj osiguranja domaćinsta, kuća i stanova. Pri tome su građani u mogućnosti da biraju osiguranu sumu bez obzira na kvadraturu objekta koji se osigurava.

„Zbog toga je ovaj proizvod jako popularan i praktično vrlo povoljan, jer za simboličnu iznos koji izdvajate mesečno, odnosno premiju osiguranja, možete da osigurate Vaš stan, kuću, a da ne razmišljate o eventualnim štetama koje bi bile izazvane vremenskim nepogodama, pucanjem cevi, požarom i sličnim stvarima, tako da možete biti bezbrižni“ izjavila je Gordana Todorović Stevanović, stručni saradnik za osiguranje.milenijum-putno-osiguranje-600x233

Milenijum osiguranje u narednom periodu nastavlja druženje…

U subotu, 29. septembra u Subotici, posetite štand na VIII Tavankutskom festivalu voća, na Etnosalašu Balašević, a naredne nedelje druže se sa građanima Novog sada.

Milenijum osiguranje uvek je tamo gde i vi.

VESTI iz osiguranja  |  Budite u toku…