logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

Milenijum osiguranje podržao Vaterpolo klub Zemun

BEOGRAD • Ljubiša Veljković, predsednik Izvršnog odbora Milenijum osiguranja i Petar Đukić, predsednik Vaterpolo kluba Zemun, potpisali su ugovor o sponzorstvu.

Milenijum osiguranje i vaterpolo klub Zemun potpisali ugovor o sponzorstvu u trajanju od godinu dana.

Na ovaj način Milenijum osiguranje pružiće dodatnu podršku Vatrepolo klubu Zemun, koji se ove sezone plasirao u prestižno takmičenje u kome će odmeriti snage sa najboljim timovima Jadranske A2 lige.

„Ponosan sam što smo od ove godine imali priliku da ostvarimo saradnju sa Vaterpolo klubom Zemun, koji je u prethodnom periodu ostvario značajan uspeh plasirajući se u Jadransku A2 ligu. Na ovaj način ujedno pokrećemo i razvitak novih vaterpolo nada Srbije. Vaterpolo je, dokazano, jedan od najpopularnijih i najtrofejnijih sportova kod nas. Zato nam je veoma drago što imamo priliku da sponzorišemo jedan ovako mlad i perspektivan tim” – izjavio je Ljubiša Veljković, predsednik IO Milenijum osiguranja.

Milenijum osiguranje se tokom 27 godina svog poslovanja na tržištu Srbije dokazalo kao kompanija koja ulaže u projekte korporativne društvene odgovornosti i pomaže razvoj zajednice u kojoj posluje. Prethodni period obeležio je snažan fokus na podršku projektima koji promovišu zdravo i odgovorno življenje.