logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

DUNAV: Maj – mesec za osiguranje poljoprivrede!

NOVI SAD • Povodom 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, koji se održava od 13. do 19. maja u Novom Sadu, Dunav osiguranje pokrenulo je kampanju Maj, mesec poljoprivrede.

Uz popuste osiguranicima na dar i poklon vaučeri za naftne derivate
Kompanija Dunav osiguranje će sve do 31. maja ove godine, na svim svojim prodajnim mestima, kao i putem drugih kanala prodaje, fizičkim i pravnim licima koja ugovore osiguranje useva i plodova ili osiguranje životinja odobravati sledeće popuste: – 10% na premiju osiguranja useva i plodova – 10% na premiju osiguranja životinja

ZIVORAD ZIKA NIKOLIC

Fizičkim licima koja u svojstvu ugovarača osiguranja odnosno osiguranika uz osiguranje useva i plodova i osiguranje životinja zaključuju i ugovore o osiguranju imovine i članova seoskog domaćinstva u paketu čuvar kuće odobravaće se: – 15% popusta na premiju osiguranja useva i plodova – 15% popusta na premiju osiguranja životinja Dunav osiguranje će od 13. do 19. maja, u vreme trajanja Sajma, osiguranicima koji samostalno zaključe ugovor o osiguranju useva i plodova, na internim prodajnim mestima Kompanije (glavne filijale osiguranja, filijale, poslovnice, putem agenata osiguranja), darivati vaučer-karticu za naftne derivate u vrednosti od 2.000 do 8.000 dinara. Poklon vaučeri za naftne derivate mogu se iskoristiti do 31. avgusta ove godine na prodajnim mestima Lukoila Srbija a.d. Beograd. Detaljne informacije o ponudi zainteresovani mogu dobiti na štandu Dunav osiguranja na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, na više od 600 prodajnih mesta Kompanije, kao i besplatnim pozivanjem Kontakt centra na broj 0800 386 286.
VESTI iz osiguranja   |  Budite u toku…