logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2024 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

LAQO • prvo 100 posto digitalno osiguranje u regionu

HRVATSKA • Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koji posluje u sastavu Adris grupe, danas je javnosti predstavilo LAQO – prvo hrvatsko 100 posto digitalno osiguranje. Lansiranjem ovog proizvoda, Hrvatska se pridružuje malom broju europskih zemalja s ovakvom vrstom osiguranja.

laqo-osiguranje

LAQO je novi digitalni brend na hrvatskom tržištu koji nudi ugovaranje obaveznog i kasko auto osiguranja potpuno digitalno, na jednostavan, brz i pametan način.

Ugovaranje auto osiguranja sada je moguće u samo par klikova na web stranici, bez odlaska u poslovnicu, a ceo proces traje manje od minute. Na Android i iOS uređajima, dostupna je i LAQO aplikacija u kojoj korisnici imaju pregled svih dokumenata. Pomoću LAQO aplikacije moguće je brzo i jednostavno prijaviti štetu, a, ukoliko je sve u redu, ponuda stiže već u roku od 24 sata.

„Pametnim digitalnim rešenjima, kao što je LAQO, Croatia osiguranje odgovara na izazove budućnosti. Ponosan sam što smo okupili tim izvrsnih stručnjaka, spojili njihovo znanje i inovativnost te razvili potpuno digitalno osiguravajuće rešenje, koje je u celosti hrvatski proizvod, uporediv s najboljima u svetu. Kao tržišni i digitalni lider, trenutno ulažemo više od 200 miliona kuna u digitalizaciju i razvoj novih proizvoda. Sa LAQO osiguravajućim rešenjem donosimo tehnološki najnaprednije osiguranje na ovim prostorima i podižemo nivo digitalizacije ukupnog osiguravajućeg tržišta“, izjavio je Davor Tomašković, predsednik Uprave Croatia osiguranja.

Osim jedinstvenog korisničkog iskustva, LAQO nudi i atraktivne cene uz jasan i transparentan proces ugovaranja. Poseban benefit je maksimalnih 50 posto bonusa za sve klijente, a uz polisu autoosiguranja moguće je uzeti i šest dodatnih opcija. LAQO donosi još jednu inovaciju na domaće tržište, a to je poseban popust onim korisnicima koji voze manje, po principu „manje voziš, manje plaćaš“.

Ovim digitalnim rešenjem Croatia osiguranje na najbolji način promiše vrednosti Adris grupe koja u svim svojim kompanijama neguje kulturu izvrsnosti, okrenuta inovativnim poslovnim rešenjima i budućnosti.

Izvor: Osiguranje.hr

Tagovi: #laqo   #laqo osiguranje