logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

Kampanja: WIENER osiguranje u BiH ”Osigurajte lijepe trenutke”

BiH  • WIENER osiguranje pripremilo niz posebnih pogodnosti i aktivnosti u sklopu kampanje za WIENER PREMIUM MIX mješovito životno osiguranje.

Pod sloganom “OSIGURAJTE LIJEPE TRENUTKE”, Wiener osiguranje Vienna Insurance Group pokrenulo je niz akivnosti koje su namijenjene informisanju javnosti o životnom osiguranju, podizanju nivoa svijesti o potrebi za takvom vrstom osiguranja kao i o njegovoj pristupačnosti.


U poređenju za razvijenim zemljama, životno osiguranje je i dalje jako malo zastupljeno na BiH tržištu. Razlozi za to su nedovoljna informisanost i nepostojanje svijesti o prednostima i potrebama za životnim osiguranjem, dok je jedna od najvećih predrasuda da je ono skupo i nepristupačno. Zbog svega toga, Wiener osiguranje je nedavno pokrenulo kampanju za jedan od trenutno najboljih proizvoda iz segmenta životnih osiguranja na BiH tržištu – WIENER PREMIUM MIX mješovito životno osiguranje, koje nudi veću fleksibilnost u ugovaranju opcija prema potrebama i željama osiguranika, više vrsta pokrivenih rizika i više ušteđenog novca. „Životno osiguranje jedan je od najatraktivnijih oblika ulaganja u svijetu, jer pored sigurnosti za osiguranika i njegovu porodicu, nudi i štednju za ostvarenje budućih životnih potreba. U sklopu napora na podizanju nivoa svijesti naših sugrađana i promociji potrebe za životnim osiguranjem, organizovali smo niz pogodnosti i aktivnosti u te svrhe. Jedna od takvih posebnih pogodnosti je i ova specijalna akcija – ukoliko klijent odluči da zaključi polisu na minimalno 500 EUR uz opciju godišnjeg plaćanja, dobija GRATIS osiguranje stana ili kuće sa stvarima do određenog iznosa! Ova akcija traje od 20.11 do 31.12.2015. i predstavlja dobar spoj osiguranja onoga što nam je najvažnije – života i doma. Pored toga, lansiran je i posebni fotokonkurs na našoj zvaničnoj stranici na popularnoj društvenoj mreži Facebook, pod nazivom „Sve što vam život znači“, upravo sa ciljem podizanja nivoa svijesti ljudi o tome koliko je bitno da je ono što nam je najvažnije u životu bude i osigurano“, izjavio je Marko Vukadinović, direktor prodajne mreže život. Konkurs za slanje fotografija je otvoren do 21.12.2015, a fotografije sa najviše glasova će biti nagrađene vrijednim nagradama koje su obezbijeđene u saradnji sa našim sponzorima: Aparthotel Vučko, Žitoprodukt i Tropic. Pored toga, pripremljen je i niz promocija širom zemlje. sve-sto-vam-zivot-znaci-wiener-osiguranje Wiener osiguranje je član Vienna Insurance Group, najveće osiguravajuće grupacije u Centralnoj i Istočnoj Evropi, sa tradicijom poslovanja dugom 191 godinu. Wiener osiguranje je na tržištu BiH jedan od lidera, sa razvijenom prodajnom mrežom širom zemlje i preko 100.000 zadovoljnih klijenata. Sa posebnom pažnjom se bavi razvojem proizvoda životnih osiguranja i unapređenja tržišta u cjelini. Više detalja o samim posebnim pogodnostima možete da pogledate na: www.wiener.ba i zvaničnoj Facebook stranici: Wiener osiguranje BiH.

izvor: wiener.ba