logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2022 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

Šta znači kada imate podršku osiguranja

Osiguranje života za ono najgore je glavni razlog zbog kojeg smo suprug i ja želeli da uzmemo osiguranje. Imamo troje male dece, stambeni kredit i želeli smo biti finansijski osigurani ako nešto krene kako ne valja.

Radila sam veoma mnogo, jurila sa jednog dela grada na drugi, iz jednog grada u drugi, razmišljajući da li ću uspeti da završim sve što sam nameravala tog dana.

Iskustva sa osiguranjem – Isidora Milenković, 44 godina, Novi Sad

Brinula sam se da mi se nešto ne desi. Želela sam da budem mirne savesti da će moja porodica biti finansijski obezbeđena, ako nešto krene kako ne valja, a takođe, štednja u vidu životnog osiguranja, svakako mi se činila kao dobro rešenje.

Poverenje koje sam imala u jednog agenta, bilo presudno za izbor osiguravajuće kuće. Zaključila sa polisu sa manjih mesečnim iznosom i sa određenim dopunskim pokrićima koje se odnose na osiguranje u slučaju bolesti i nezgode.

Nije prošlo ni četiri godine od početka osiguranja, ja sam vozeći automobil osetila nesvesticu, razlivanje boja ispred očiju, te sam ostala bez svesti i bila na ulici ko zna koliko. Jedino čega se sećam je bledo lice moga supruga i moje nekontrolisane suze koje su navirale. Imala sam „lakši“ oblik moždanog udara, bar sam ja tako sebi objasnila, budući da sam živa.To je moja formulacija kada me neko pita šta se desilo sa mnom, kako bih mogla da podnesem misao da je bila dovoljna još neka minuta da me nema!

Užas! Strah je ušao u moju porodicu. To je nešto, što može da se desi svima, a da nismo ni svesni. Dva meseca je trajalo ispitivanje mog zdravstvenog stanja, rehabilitacija…

Osiguranje je isplatilo naknadu koja je na osnovu dostavljene medicinske dokumentacije i ugovorene sume osiguranja, bila dovoljna da se troškovi koji su se nagomilali smanje. Nije to bilo puno novca, ali verujte, bila je jedina finansijska pomoć koju smo od nekoga u tim teškim trenucima dobili.

Sada sam dobro, ali strah još uvek postoji. Srećna sam što sam sa svojom porodicom. Zahvalna sam, jer u teškom periodu kroz koji smo prošli, nismo barem morali da mislimo na novac koji je bio neopodan za lečenje.

Iz prve ruke sam iskusila šta znači kada imate podršku i shvatila važnost osiguranja. I svakome bih preporučila da misli na sebe i svoju porodicu.

Ne morate uplaćivati velike iznose. Uplaćujte onoliko koliko možete, jer u teškim trenucima i mali iznos naknade znači.

Isidora Milenković, 44 godina, Novi Sad

Tagovi: #osiguranje  

Ocenite Vaše iskustvo sa osiguranjem

[]
1 Step 1

Slanjem poruke dajete lični doprinos unapređenju odnosa i komunikacije korisnika i davaoca usluga osiguranja. Samo polja označena sa * su obavezna. Hvala!

Imate iskustvo sa:(izaberite Osiguravača)
Ocenite Osiguravača
12345
USLUGA / servis
KVALITET ugovora / polisa
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right