logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

GENERALI osiguranje: Donacija vredna 4,2 miliona dinara.

BOR • Dom zdravlja u Boru dobio novo sanitetsko vozilo. Zahvaljujući kompaniji Generali Osiguranje, sanitetsko vozilo vredno 4,2 miliona dinara, pomoći će u pružanju bolje i kvalitetnije zdravstvene usluge građanima borskog okruga i unaprediti kvalitet života ljudi.

Donacija – Generali osiguranje

Zahvaljujući kompaniji Generali Osiguranje, sanitetsko vozilo vredno 4,2 miliona dinara, pomoći će u pružanju bolje i kvalitetnije zdravstvene usluge građanima borskog okruga i unaprediti kvalitet života ljudi.

generali-osiguranje-donacija

Boško Petrović, predsednik izvršnog odbora Generali Reosiguranje Srbija poručio je da ova donacija predstavlja simboličan nastavak brige i posvećenosti kompanije Generali Osiguranje klijentima i građanima i doprinosu razvoja zajednice u kojoj posluju. On je ključeve reanimobila uručio direktorki Doma zdravlja Vesni Radosavljević i tom prilikom istakao da je Generali Osiguranje uvideo neophodnost jednog ovakvog sanitetskog vozila u Boru i da je veoma ponosan što se ova kompanija trudi da osluškuje potrebe zajednice i ovakvim projektima odgovara na njih.

Proširenje voznog parka Doma zdravlja u Boru novim reanimobilom, opremljenim specijalnom medicinskom opremom, doprineće bržem reagovanju hitne medicinske službe, što je od presudne važnosti u spasavanju života pacijenta. Briga o zdravlju je jedan od glavnih prioriteta društva, a kompanija Generali Osiguranje posebnu pažnju posvećuje građanima u cilju poboljšanja njihove zdravstvene zaštite.

VESTI iz osiguranja  |  Budite u toku…