logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

FRANCUSKA: GENERALI pokreće Vitality program

FRANCUSKA • Generali Vitality stiže u Francusku, nakon uspešnog pokretanja ovog osiguravajućeg programa u Nemačkoj u julu 2016.

U Francuskoj, Generali Vitality je posebno dizajniran kao dobrovoljni deo uz ugovor zdravstvenog osiguranja, predviđen za korporativne klijente.

 Generali pokreće Generaly Vitality u Francuskoj

Generali Vitality je naučno utemeljen wellness program kojim se nagrađuju korisnici za zdrav životni stil, te ima za cilj da poboljša zdravlje i opštu dobrobit zaposlenih, što dokazano ima pozitivan uticaj na njihov angažman i produktivnost.

Gian Paolo Meloncelli, Direktor stateškog i poslovnog razvoja Generali Grupe komentarisao je: Izuzetno smo ponosni što preuzimamo vođstvo u uvođenju programa koji donosi specifično korisničko iskustvo na evropskom tržištu osiguranja. Generali Vitality je jedinstveno rešenje za sve naše klijente koji žele da poboljšaju svoje zdravlje promenom vlastitog stila života. Nadovezujući se na veliki uspeh Generali Vitality-a na nemačkom tržištu, jako smo uzbuđeni zbog pokretanja programa u Francuskoj, uz posebno prilagođavanje modela, u saradnji sa izuzetnim partnerima. Ovo je još jedan važan korak koji potvrđuje sposobnost naše Grupe za isporukom inovativnih rešenja, koja poboljšavaju živote naših klijenata.

Yanick Philippon, član Izvršnog odbora Generali Francuske, rekao je: Uvođenjem Generali Vitality programa za naše korporativne klijente, Generali Francuska nudi inovativna rešenja za problematiku vezanu uz dobrobit zaposlenih i prevenciju psihosocijalnih rizika na radnom mestu. Promovisanje zdravog načina života i smanjenja stresa na radnom mestu je prioritet programa Generali Vitality. Program pomaže kompanijama da se brinu za svoje zaposlene osiguravajući im visoke opšte zdravstvene standarde, kao i poboljšanje produktivnosti na radnom mestu. Istovremeno pomaže zaposlenima da razumeju više o značaju celovitog zdravlja.

Generali Vitality program ima za cilj da motiviše naše klijente da posvete pažnju zdravom načinu života kako bi se osećali bolje. Vitality, kojeg je osnovala kompanija Discovery, ima uspešne rezultate u postizanju održivih zdravstvenih poboljšanja na raznim tržištima širom sveta već skoro 20 godina. Program se zasniva na opsežnim kliničkim, aktuarskim i bihejvioralnim podacima kako bi pomogao ljudima da žive zdraviji i aktivniji život. U Nemačkoj, Generali Vitality je ponuđen kupcima fizičkim licima, dok će u Francuskoj program biti dostupan kompanijama koje sklope Generali zdravstveno osiguranje. Zaposlenima koji preduzimaju korake kako bi poboljšali svoje zdravlje daju se popusti i nagrade kroz naše Vitality partnere, kao što su: Club Med, Look Voyages i Weedoogift, koji nude popuste za Sephora-u, FNAC i Decathlon.

Počev od januara 2017. Generali će nuditi Generali Vitality korporativnim klijentima u Francuskoj, čime se širi Generali Vitality u Evropi. Preko Discovery-a, Vitality ima pristup globalnoj bazi od gotovo 4 miliona članova na brojnim tržištima, uključujući Južnoafričku Republiku, Veliku Britaniju, SAD, Aziju i Australiju. U središtu Vitality modela je koncept zajedničke vrednosti, koji menja globalnu industriju osiguranja. Reč je o dodavanju vrednosti društvu na način koji koristi pojedincima, osiguravateljima i društvu u celini. Generali ima ekskluzivna prava za kontinentalno evropsko tržište.

Izvor: osiguranje.hr
VESTI iz osiguranja   |  Budite u toku…