logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

Expert Insurance | BESPLATNO osiguranje imovine!

SRBIJA • Svi vlasnici stanova i kuća koji odluče da svoju nekretninu iznajme uz podršku kompanije za izdavanje i prodaju nekretnina City Expert, dobiće besplatno osiguranje imovine Expert Insurance.

Ovaj proizvod, kreiran u saradnji sa Wiener Städtische osiguranjem, pružiće im zaštitu od neželjenih dešavanja u trajanju od godinu dana.

 BESPLATNO osiguranje imovine za zakupodavce.

U želji da svojim klijentima, zakupodavcima, obezbedi dodatnu vrednost i zaštiti ono u šta su uložili svoj novac, vreme i energiju, kompanija za izdavanje i prodaju nekretnina City Expert obezbedila im je besplatno osiguranje imovine Expert Insurance. Uz ovu polisu vlasnici nekretnina koji iznajmljuju svoje stanove i/ili kuće preko ove kompanije, od sada mogu da spavaju mirno. U slučaju neželjenih dešavanja, Expert Insurance će eliminisati njihov uticaj, a nastale troškove umesto klijenata snosiće osiguravajuća kuća Wiener Städtische osiguranje. 

10-wiener-expert

Ovaj paket osiguranja, sa trajanjem od godinu dana, zakupodavcima će obezbediti pokriće za štete nastale na nekretnini u slučaju opasnosti od: požara, udara groma, eksplozije, oluje i grada, kao i izlivanja vode iz vodovodnih i kanalizacionih cevi. Uz njega će nekretnina iznajmljena preko City Expert-a postati Nekretnina bez brige, a nadamo se ubrzo i nečiji „(O)siguran dom.“

Akcija traje do 31. decembra 2016. godine.
VESTI iz osiguranja   |  Budite u toku…