logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

Dve nagrade za UNIQA osiguranje

DUBROVNIK • U velikom takmičenju prestižne britanske institucije European Business Awards u kojem je učestovalo 34.000 kompanija iz 34 zemlje Evrope, UNIQA osiguranje je postalo dobitnik dve značajne nagrade.

European Business Awards-a izabrao UNIQA osiguranje za jednu od 10 najboljih kompanija Evrope.

Na svečanoj dodeli nagrada, održanoj početkom meseca u Dubrovniku, prisustvovali su predstavnici najuspešnijih kompanija iz 34 evropske zemlje.

UNIQA osiguranje, na osnovu glasova publike osvojilo je nagradu za najbolju kompaniju Srbije. Takođe, po mišljenju stručnog žirija, ova kompanija jedina iz Srbije, izabrana je za jednu od 10 najboljih u Evropi kada je u pitanju odnos prema klijentima, strategija rasta, inovacije i ukupna uspešnost poslovanja.

uniqa-osiguranje-gordana-bukumiric

Ponosni smo što smo se našli u odabranom društvu najboljih u Evropi. Neizmerno je zadovoljstvo što smo prema glasovima javnosti izabrani za najbolju kompaniju u Srbiji. Čast nam je što su naši klijenti, partneri i građani prepoznali naš kvalitet i podržali nas pri osvajanju ove važne nagrade. Svakodnevnim zalaganjem našeg tima, trudimo se da klijent bude u fokusu svake naše odluke, da neprestanim inovacijama kreiramo usluge i proizvode po meri modernog čoveka, kao i da neprekidno rastemo i širimo svoje poslovanje. To nam je omogućilo da nas stručni žiri European Business Awards- a izabere za jednu od 10 najboljih evropskih kompanija. Ove nagrade dodatno nas motivišu, ali svakako predstavljaju i odgovornost da i u narednom periodu nastavimo s ispunjavanjem zahteva izazovnog tržišta kakvo je tržište osiguranja u Srbiji, izjavila je predsednica izvršnog odbora UNIQA osiguranja, Gordana Bukumirić.

UNIQA osiguranje je ušlo u 11. godinu poslovanja na tržištu Srbije, deo je UNIQA osiguravajuće grupacije s tradicijom poslovanja dugom 200 godina. Trenutno je na stabilnom 5. mestu na tržištu osiguranja s ambicijom ka još boljoj tržišnoj poziciji. Ova kompanija je trenutno 1. u oblasti privatnog zdravstvenog, kao i bankoosiguranja. Zahvaljujući odličnoj pokrivenosti tržišta, sa čak 35 poslovnica i više od 400 prodajnih mesta širom Srbije, više od pola miliona klijenata svoje poverenje poklonilo je UNIQA osiguranju.

VESTI iz osiguranja   |  Budite u toku…