logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

DUNAV osiguranje izabrano za omiljeni brend

BEOGRAD • U Svečanoj sali Skupštine grada Beograda dodeljene su nagrade „Moj izbor“ Udruženja Moja Srbija, a tom prilikom je jedina domaća i najjača osiguravajuća kuća u zemlji dobila ovo priznanje.

Moj izbor – Dunav osiguranje

Priznanje Moj izbor u ime Kompanije Dunav osiguranje primila je Ana Abramović, direktorka Sektora za marketing najveće osiguravajuće kuće u Srbiji. U svom obraćanju Abramović se zahvalila potrošačima na poverenju koje ukazuju  Dunav osiguranju i istakla da će Kompanija to ceniti i u godinama pred nama.

Moj izbor organizuje se tradicionalno, sada po osmi put, a ovogodišnja akcija realizovana je uz podršku potpredsednice Vlade Republike Srbije Zorane Mihajlović, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Grada Beograda.

moj-izbor-dunav-osiguranje

Osnovni cilj kampanje je podsticanje razvoja domaće proizvodnje, kao i poboljšanje kvaliteta robe i usluga. Priznanje „Moj izbor“ jedinstveno je i po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Ove godine akcijom je obuhvaćeno 780 domaćih proizvoda i brendova.

U okviru svečanosti prisutnima su se obratili Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka za građevinarstvo, saobraćaja i infrastrukture, Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda, kao i Milan Ristić, predsednik udruženja Moja Srbija.

Saznajte više… →   

VESTI iz osiguranja  |  Budite u toku…