logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

DUNAV AUTO: Novi tehnički pregled u Beogradu

BEOGRAD • Sistem Dunav Auta od oktobra je bogatiji za još jednu poslovnu jedinicu, rekao je u izjavi TANJUG-u, direktor Andrija Vujičić. Otvaranje još jednog tehničkog pregleda u našem sistemu rezultat je saradnje sa JKP Parking servis, na zadovoljstvo naših klijenata.

Po osiguranje i registraciju vozila sada i u Bloku 45

Objekat se nalazi u Ulici Jurija Gagarina 165 u novobeogradskom Bloku 45. Na toj lokaciji naši korisnici i osiguranici mogu obaviti sve usluge koje su neophodne za registraciju svog automobila, od tehničkog pregleda, plaćanja svih taksi, ugovaranja polise osiguranja od auto-odgovornosti i drugih vrsta osiguranja, kao što su auto-nezgoda, kasko osiguranje i slično.

Vujičić naglašava i posebnu pogodnost i mogućnost dobijanja registracione nalepnice bez odlaska u MUP.
Kao i u ostalim našim poslovnicama, moguće je platiti registraciju  putem web-kredita ili čekova, po čemu je prepoznatljivo „Dunav osiguranje“  – kaže direktor Andrija Vujičić i to potkrepljuje podatkom da je Dunav Auto najveća poslovna mreža u regionu sa više od 80 tehničkih pregleda koji se nalaze u većini gradova u Srbiji.
Što se tiče broja pregledanih vozila, Dunav Auto je najveća organizacija u Srbiji, gde se godišnje izvrši tehnički pregled oko 170.000 četvorotočkaša, ističe Vujičić uz podsećanje da samo u Beogradu „Dunav auto“ ima sedam svojih poslovnih jedinica od kojih je, pored ove, na Novom Beogradu i poslovnica kod hotela „Jugoslavija“.
andrija-vujicic-dunav-auto
Ovaj tehnički pregled u Bloku 45, nekada u sistemu „Parking servisa“, ima dugu tradiciju i mnogi vozači su godinama  navikli na ovu adresu. Sada kada je ovaj tehnički pregled u sistemu „Dunav osiguranja“ i „Dunav auta“, pružanje vrhunske usluge je ponovo dostupno na staroj lokaciji, na zadovoljstvo svih naših korisnika, i to svakog radnog dana od 8 do 17 časova, odnosno subotom od 8 do 13 časova – zaključuje direktor Andrija Vujičić.
VESTI iz osiguranja   |  Budite u toku…