logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

DUNAV: Akcija osiguranja u zlatiborskom kraju

ZLATIBOR • U jeku turističke sezone, najveća osiguravajuća kuća u Srbiji pripremila je akciju osiguranja vikendica koju već tradicionalno, po jedanaesti put, realizuje na Zlatiboru i Tari.

 DUNAV: Akcija osiguranja u zlatiborskom kraju

Akcija je najavljena ovog vikenda na platou ispred Odmarališta „Dunav“ na Zlatiboru, uz prisustvo velikog broja zainteresovanih meštana, ali i turista. Agenti osiguranja Kompanije ovom prilikom predstavili su sve pogodnosti u osiguranju apartmana, vikend-kuća, opreme i stvari u njima, kao i prednosti najnovije usluge Kompanije „čuvar kuća“.

Tom prilikom, u okviru kampanje, zaključena je i prva polisa osiguranja vikendice, a agenti prodaje Glavne filijale osiguranja Užice, sve do petog avgusta, obići će sva zlatiborska vikend-naselja i potencijalnim osiguranicima govoriti o prednostima imovinskog osiguranja koje nudi Kompanija.

Potrebu za osiguranjem potvrđuju štetni događaji iz proteklih godina: štete od požara, udara groma, izliva voda iz instalacija, krađa. Samim osiguranjem, pored spomenutih rizika, obuhvaćene su i štete od eksplozije, oluje, grada, bujice, poplave.

Izvor: www.dunav.com
VESTI iz osiguranja   |  Budite u toku…