logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

Bezbrižna budućnost nije stvar prestiža, već vaše odluke!

SARAJEVO • Uprkos opštoj percepciji da je posedovanje polise životnog osiguranja stvar luksuza i većinom izvan mogućnosti građana BiH, broj onih koji poverenje ukazuju UNIQA osiguranju svakodnevno raste.

Pomno prateći rastuće potrebe i zanimanje za životnim osiguranjem, UNIQA je razvila i prilagodila svoje proizvode zahtevima tržišta i potrebama građana.

UNIQA – broj 1 u osiguranju života u Bosni i Hercegovini

Razumevajući potrebu i neophodnost komunikacije s tržištem, UNIQA osiguranje nedavno je pokrenula kampanju pod sloganom Misli najbolji dani tvog života tek dolaze. Misli UNIQA. Takav potez otklanja predrasudu da je životno osiguranje luksuzna, nedostupna i skupa investicija. Kombinacijom ponude velikog broja programa životnih osiguranja sa jedne strane, i sve većeg broja zadovoljnih klijenata s druge, UNIQA zauzima vodeće mesto na bosanskohercegovačkom tržištu u osiguranju života.

Želja nam je da ovom kampanjom u idućem periodu dodatno objasnimo građanima u BiH da mala investicija danas ima veliko značenje za sigurniju budućnost svakog pojedinca. Osiguranje života definitivno nije stvar prestiža nego nužnosti koju nameće savremeni način života, ali i društveno-ekonomske promene kroz koje trenutačno prolazi naše društvo , izjavila je Senada Olević, direktorka UNIQA osiguranja.

Potvrda uspešna poslovanja UNIQA osiguranja stigla je i od vernih klijenata ove osiguravajuće kuće, i to putem švajcarske kuće ICERTIAS, koja je na osnovu nezavisnog istraživanja tržišta UNIQA osiguranju izdala Best Buy Award. To priznanje nije samo zbir ocena korisnika osiguravajućih proizvoda na tržištu, nego znači najbolji odnos cene i kvaliteta za proizvode iz kategorije osiguravajućih kuća u BiH!

Izvor:www.nezavisne.com
VESTI iz osiguranja   |  Budite u toku…