logo

CEPEOS | Centar za informisanje, savete i unapređenje komunikacije između korisnika i pružalaca usluga osiguranja.

2021 © Centar za promociju i edukaciju u osiguranju

25 % popusta na kasko MILENIJUM osiguranje!

SRBIJA • Povodom predstojećeg Sajma automobila BG CAR SHOW na Beogradskom sajmu, Milenijum osiguranje pripremilo je posebnu sajamsku akciju.

Svi koji kupe polisu u periodu od 22. marta do 31. maja, ostvariće 25% popusta na polisu kasko osiguranja.

Sajamski popust – kasko po 25 odsto nižoj ceni

Sajamski popust mogu ostvariti svi osiguranici – i pravna i fizička lica. Pored popusta, Milenijum osiguranje nudi i druge pogodnosti, kao što je plaćanje premije na 12 mesečnih rata.

Polisa kasko osiguranja pokriva veliki broj rizika koji uzrokuju uništenje, oštećenje ili nestanak vozila, npr. krađa vozila, uništenje ili oštećenje vozila u saobraćajnim nesrećama, požar, udar groma, eksplozija, vremenske nepogode kao što su grom, oluja i poplava i slično.

milenijum-osiguranje-sajamski-popust-600x233

Pored pogodnosti za kupovinu kasko osiguranja, kupovinom samo jedne polise Milenijum osiguranja pod nazivim PAKET 5+, građani mogu istovremeno obezbediti auto, sebe i ostale putnike.

PAKET 5+ pokriva sledeće rizike: osiguranje lica i putničkih vozila od posledica nesrećnog slučaja – nezgode, pomoć na putu, osiguranje putničkih vozila usled prirodnih rizika (oluja, grom, grad, poplava), osiguranje loma stakla na vozilu, kao i “zamensko vozilo”.

Godišnja premija osiguranja je fiksna i iznosi 3.600 dinara sa porezom na premiju.

milenijum-osiguranje-5-plus

Milenijum osiguranje u svom fokusu ima ispunjavanje zahteva klijenata na najvišem nivou što potvrđuje i činjenica da je jedan od lidera u ažurnosti u rešavanju šteta.

Na Sajmu automobila BG CAR SHOW Milenijum osiguranje biće prisutno u Hali 4, u periodu od 10 do 20 časova.

Saznajte više… →   

VESTI iz osiguranja  |  Budite u toku…