Počnite planirati

Premijerka posetila štand Generali Osiguranje


Premijerka posetila štand Generali Osiguranje

NOVI SAD • Predsednik Izvršnog odbora Generali Osiguranje Srbija, Dragan Filipović, na štandu Međunarodnog sajma poljoprivrede ugostio je Premijerku Anu Brnabić.

Generali: Lider u oblasti inovacija i digitalizacije procesa u osiguranju

« Kompanija je prethodnih godina mnogo radila na procesima olakšavanja rada u oblasti osiguranja poljoprivrede. Nekoliko godina već koristimo dron koji omogućuje precizno i efikasno snimanje šteta na usevima. Ova tehnologija omogućava i analizu i obradu prikupljenih podataka na osnovu kojih se utvrđuje stanje useva, eventualna oštećenja usled prirodnih nepogoda, bolesti, insekata, klimatskih promena. Kompanija je učinila i korak više. Na ovogodišnjem sajmu ćemo predstaviti novinu na domaćem tržištu osiguranja – aplikaciju za procenu šteta na usevima i plodovima. To je još jedan veliki korak u oblasti digitalizacije procesa u osiguranju poljoprivrede kojim želimo da pružimo podršku razvoju ove oblasti. » – istakao je Dragan Filipović

ana-brnabic-generali-osiguranje-sajam-2018

Na pitanje Premijerke da li se građani Srbije osiguravaju g-din Filipović je rekao da je svest građana o osiguranju inače mala, da je osiguranjem pokriveno oko 10-12% registrovanih poljoprivrednih gazdinstava i da industrija osiguranja treba da zajedno sa državom učini još više da se situacija promeni.

Ministar poljoprivrede g-din Branislav Nedimović istakao je da će država i dalje podržavati razvoj poljoprivrede time što će poljoprivrednim proizvođačima vršiti povraćaj dela premije osiguranja.

Generali Osiguranje Srbija je sedmu godinu zaredom partner Novosadskog sajma i generalni sponzor Međunarodnog sajma poljoprivrede.

VESTI iz osiguranja  |  Budite u toku…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *