Počnite planirati

Milenijum Osiguranje: Rast premije u svim segmentima


Milenijum Osiguranje: Rast premije u svim segmentima

SRBIJA • Milenijum osiguranje nastavlja sa trendom rasta premije svih neživotnih osiguranja i u 2018. godini.

Milenijum osiguranje zabeležilo rast premije u svim segmentima u 2018.

Rezultati poslovanja u navedenom periodu ukazuju na ispunjenje svih prodajnih planova, posmatrano prema rezultatima poslovanja i svim relevantnim pokazateljima:

• Bruto fakturisana premija iznosi 3,455 milijardi dinara i u odnosu na raniju godinu veća je za 12%, a takav rast značajno je veći od rasta ukupnog tržišta neživotnih osiguranja.
• Rast je ostvaren i u svim vrstama osiguranja iz palete proizvoda Milenijum osiguranja a.d.o., dok je ukupno tržišno učešće u segmentu neživotnih osiguranja uvećano na 4,6%
• Kombinovani racio, kao jedan od važnijih pokazatelja profitabilnosti u segmentu neživotnih osiguranja u 2018. godini iznosi 96,2% i pokazuje pozitivan višegodišnji trend.
• Iskazana neto dobit u 2018. godini iznosila je 148,6 miliona dinara, dok je adekvatnost kapitala i imovina za pokriće tehničkih rezervi u konstantom porastu, čime Društvo jača kapitalnu osnovu.

milenijum-osiguranje-5-plus

Milenijum osiguranje je i 2018. godinu završilo kao tržišni lider u ažurnosti u rešavanju šteta od 94%, sa namerom da održi visok nivo usluge sprovođenja osiguranja.

Zadovoljni smo postignutim rezultatima u 2018. godini. Milenijum osiguranje nastavlja da beleži konstantan i kontinuiran rast u svim segmentima poslovanja. Bruto fakturisana premija u 2018. godini beleži rast od 12% u odnosu na premiju u 2017. godini. Unapređeni su postojeći i razvijeni novi proizvodi i usluge, zahvaljujući čemu je postavljen temelj za budući rast i razvoj. Pozitivni rezultati poslovanja pokazatelj su uspešno sprovedene reorganizacije u svim segmentima poslovanja kao i stabilnoj poslovnoj strategiji. U narednom periodu, naš fokus je i dalje na osiguranicima, unapređenju kvaliteta usluge i daljem jačanju tržišne pozicije – izjavio je Predsednik Izvršnog odbora Milenijum osiguranja Ljubiša Veljković

VESTI iz osiguranja  |  Budite u toku…


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *