Počnite planirati

Generali: Prijava štete 24 časa uz zakazivanje procene


Generali: Prijava štete 24 časa uz zakazivanje procene

SRBIJA • S ciljem unapređenja usluge, Generali Osiguranje Srbija pored telefonske prijave štete od novembra uvodi i telefonsko zakazivanje procene štete na motornim vozilima.

Telefonsko zakazivanje procene štete na motornim vozilima

Klijenti kasko i obaveznog osiguranja motornih vozila moći će da prijave štetu na vozilu putem Kontakt centra 24 časa dnevno, a pregled i procenu štete moći će da zakažu radnim danima od 8 do 18 časova.

Generali Osiguranje Srbija ovim brzim, lakim i komfornim načinom prijave štete svojim korisnicima omogućava značajnu uštedu vremena.

Usluga zakazivanja procene štete za sada je dostupna samo na teritoriji Beograda, sa namerom da se uskoro proširi i na ostatak Srbije.

Tokom 2016. godine Generali Osiguranju Srbija podneto je ukupno 183.276 odštetnih zahteva po osnovu osiguranja na motornim vozilima. Prema Pregledu osiguranja i šteta u obaveznom osiguranju vlasnika motornih vozila od odgovornosti za štetu pričinjenu trećim licima Narodne banke Srbije za april 2017. godine, ažurnost Generali Osiguranja Srbija u isplati šteta je 98,90%.

VESTI iz osiguranja   |  Budite u toku…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *